Bavarian cookbook

Original, fresh & authentic
Florian Lechner
96 Seiten , 66 Farbfotos
19.8 x 21.6 cm,
Laminierter Pappband
  • 978-3-8354-1640-6
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    Bavarian specialties and sophisticated variations: Enjoy this combination of historic Bavarian... mehrKurzbeschreibung
    Produktinformationen "Bavarian cookbook"
    Enjoy this combination of historic Bavarian traditions and innovative creativity. Acclaimed chef Florian Lechner presents classic recipes of Bavarian favorites, seasoned with a pinch of original ingenuity. Blend with stories about local joie de vivre and gastronomic traditions, and voilà - a culinary love letter to Bavaria.
    - Brotzeit & soups: radish carpaccio with Tafelspitz, warm cabbage salad, sausage salad, Obatzda spread with goat cheese, spicy tomato soup, chestnut soup…
    - Side dishes: Bavarian bread dumplings, Sauerkraut, Bavarian potato dumplings, rolled dumplings, spaetzle, red cabbage…
    - Main dishes: braised beef, boiled veal, saddle of lamb, pork roast, stuffed cabbage rolls, Wiener Schnitzel, fried chicken, Bavarian fish sticks…
    - Desserts: shredded pancakes, potato dumplings with apricots, mini pear cakes,Bavarian cream, apple tiramisu, sweet dumplings…
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    Florian Lechner ist Pächter und Chefkoch des Landhotels Moarwirt mit Restaurant bei Dietramszell. Er steht für originelle, bayerische Küche, die Tradition mit Moderne verbindet. Das Backen hat Florian Lechner von seiner Mutter gelernt – und auch jetzt backt er täglich Kuchen, Torten und Tartes für sein Café Nymphenburg Sekt auf dem Viktualienmarkt in München. Gault Millau lobt Florian Lechners „unverkünstelte Interpretation von Klassikern der Alpenregion“. Für seine „sehr gute Küche, die mehr als das Alltägliche“ bietet, hat er 1 Haube erhalten.
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